Säsongspremiär, MITTWOCH 7 okt. Live: John ME m.fl.

Oktoberfest – Vi firar höstsäsongspremiären med äkta bayersk Oktoberfest! MITTWOCH avslutades i våras med dunder och brak med Sugarplum Fairy på scen. Nu är vi tillbaka med en ny säsong och nya tag! Nyköpings bästa livescen ska återigen köra stenhårt en hel höst. Första onsdagen i månaden förgyller vi Nyköping på krogen Tellus.

Premiärkvällen är den 7 oktober och på scen står:
John ME John Mattias Edlund var tidigare sångare i The Motorhomes. I vår släpper han soloskiva under namnet John ME. Första singeln heter ”Love is my drug” och spelades för första gången på P3 Guld-galan 2009 då han tillsammans med Amanda Jenssen gjorde ett bejublat framträdande. Låten har snurrat på radion sedan dess och bland annat varit på andra plats på Trackslistan.  

Mathias Heldevik – är en stå upp-komiker från Stockholm som bland annat regelbundet uppträder på klubben Ego i Stockholm.

Endogamia – är ett lokalt rockband från Nyköping som sedan de startade 2007 flitigt spelat på olika scener runtom i Sörmland.

DJ Kajan och Babyboy – Kajan och Babyboy är långväga gäster från Helsingborg respektive Örebro, vi är otroligt stolta att ha dem här i Nyköping.

Club Tellus – St. Annegatan 2
7 oktober –  Tema:Oktoberfest
Insläpp: 21.00
Biljett: 100 kr (120 kr i dörren)
Ålder: 18+
Förköp hos Micke & CO.
Nyköping – Sverige


RSS 2.0