ÄNTLIGEN IGÅNG!

På onsdagkvällen var det så äntligen dags för säsongspremiären av höstens MITTWOCH. KYM06 stod som ansvariga och det var sista gången innan de lämnar över till nya klassen; KYM07.

Den röda mattan låg utrullad, det gröna ljuset färgade teaterns fasad och marshallerna värmde inbjudande blicken mot entrén.

 Förbandet A BEAUTIFUL FRIEND imponerade stort med sin gitarr och rullbandspelare. Kanske bäst hittils...?

Charlie EMM gick ut stenhårt och ökade. Den trallvänliga hiten "B b b b baby" fick publiken att gunga med ordentligt och Kalle bjöd in till allsång!

 

 


Ryan Roxie - gitarrist Charlie Emm

MITTWOCH får fin-besök i samband med säsongspremiären.
Ryan Roxie - som tidigare spelat med bl.a. Alice Cooper och Slash - bor numera i Stockholm och är permanent gitarrist i Charlie Emm.




MITTWOCH = turnépremiär för A Beautiful Friend

Ema gick under måndagen ut med att deras nya satsning A BEAUTIFUL FRIEND (Universal) gör en höstturné och överst på listan fanns; MITTWOCH.

Det är en riktigt bra marknadsföring att finnas med i deras utskick som mottages av mängder av svenskar varje dag. 

KARL MARTINDAHL - FÖRELÄSARE

En vecka före hans band gästar MITTWOCHs säsongspremiär, hälsade Karl på utbildningen och föreläste om hur det är att vara turnérande artist i Sverige idag.
Han berättade sin story, och på eftermiddagen genomförde han ett akustiskt gig i Västerport som är en galleria i centrala Nyköping. Dessutom hann Karl med en intervju med Södermanlands Nyheter som resulterade i "ettan" alltså första sidan på tidningens nöjesbilaga.

 

RSS 2.0