MITTWOCH 4/3

 

 

Nu har vi ångan uppe. Premiären visade att Nyköpingverkligen behöver en scen som kontinuerligt förser Nyköpingsborna med livemusikfrån Sveriges alla små replokaler. MITTWOCH ser det som en plikt att gräva framguldkornen och varje månad presentera dem förpackade till en helkväll. Nytt fördenna gång är att de som köpt förköpsbiljetter kan äta en inledande buffé. Självklartgår maten efter Tellus vanliga kvalitetsstämpel och det är den perfekta startenpå kvällen.

 

Joel Alme

Den allraförsta låt som han skrev, "Au printemps", sålde han till enreklamfilm för Fanta. Det var för fem år sedan när han spelade i bandet Springin Paris, som aldrig riktigt slog igenom. Efter att även ha förloratmålvaktsplatsen i Frölunda Indians till den idag världskände Henrik Lundqvistsamt ha spelat bas I bandet hästpojken, valde Joel Alme att börja fila på sittdebutalbum. Tre år tog det att färdigställa albumet ”A Master Of Ceremonies”.En otrolig hype runt om i blogg Sverige följde och karriären gick spikraktframåt. Musiken är lågmäld och texterna är inte sällan drömska och litesvårgreppade. Joel själv menar att det inte fanns någon direkt tanke bakomskivan mer än att skapa något vackert och på grund av en enorm rastlöshet, blifärdig.

 

Lyssna pålåten "The Queen's Corner",som ovanligt nog saknar refräng

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=31047424

www.myspace.com/joelalme

 

Elias and The Wizzkids

Elias har gått från gatumusikant och ”rolig trubadur” till att nu spelaihop med ett litet entourage av musiker som tillsammans har blivit Elias and TheWizzkids. De levererar rakryggad och tajt pop med soulflirt. De går sin egenväg, från Falun rakt in i hjärtat.

 

Tomas Bonderud är enbejublad stand-up artist och en av de drivande själarna bakom den svettigahumorklubben Big Ben I Stockholm.

 

 

 

Club Tellus • Emils kök, St. Annegatan 2, Nyköping

 

Förköp med buffé: 149:- (Tid 19:30- 21:00)

I Dörren: 100:- (Dörrar öppnar21:00)


RSS 2.0