MITTWOCH FIRAR 2 ÅR

Jess, tiden går verkligen fort när man har roligt! MITTWOCH har redan hunnit bli en tvååring och det ska firas därefter. Onsdagen den 7 maj är datumet som ingen har råd att missa. Boka in datumet redan nu! Mer info kommer.

METAL PÅ MITTWOCH

AVATAR supportat av God Damn Trio och Evasive skakade dammet av teatern, det var ju faktiskt en hel månad sedan MITTWOCH slog upp dörrarna senast. 

Den lokala tidningen skrev:

"På onsdagskvällen släcks teatern i Nyköping ner, och en i publiken skriker namnen på bandmedlemmarna. Spelningen drar igång och spontana handklapp i takt hörs. Man känner verkligen att man rycks med i musiken ? och detta är bara förbandet."


Nu laddar vi för 2-års jubileet den 7 maj!


ANNA & IDDE STARTAR VÅREN PÅ MITTWOCH

OK, det är januari, men värmen från Anna och Iddes underbara samstämmighet smälter den mest isande  kyla. Teatern var än en gång fullsatt och från första ansats till applåden efter sista extranumret har duon oss i förtrollning. Texterna går rakt in i hjärtat och melodierna sätter sig på hjärnan, fast inte på det dr jobbiga sättet utan med välbehag. De är uppbackade av ett skönt gäng musiker som sätter en ram på budskapet. 
VIlken underbar kväll.


FLORENCE VALLENTIN 5 DECEMBER

"Pokerkväll i Vårby Gård"  och "Upp på sociala" ska upplevas live, ingen tvekan om det. Mellansnacket är mer än utfyllnad och när grabbarna ger järnet är det svårt att sitta still, hur sköna de röda sammetsstolarna än må vara. Säsongsavslutningen för Nyköpings bästa liveklubb var mer än värdig och grabbarna gav mersmak hela vägen hem.

MISS LI = SUCCÈ

Det blev inte så bra som vi först trodde, det blev ännu bättre... MISS LI må ha entrat scenen lite senare än planerat, men det hon var väl värd att vänta på. Vilken fantastiskt show! Hon är årets svenska kvinnliga artist, ingen tvekan.
Bandet var galet tajta och den fullsatta teatern njöt i fulla drag av deras framträdande. 

RSS 2.0