Dead By April, Smash Into Pieces & Stand up live 4 November @ Tellus


Wooow!

Vilken Succé! Klubben MITTWOCH drog i oktober i gång med en rasande fart och slog redan under höstens första klubbkväll publikrekord på Tellus!

Med både stand-up och grym musik från artister som John ME lyckades vi alla medverka till fantastisk kväll att se tillbaka på och inspireras av nu när vi står inför vår nästa klubbkväll.

Precis som förra gången, då vi körde Oktoberfest med Bayern-stil, så kommer vi köra på ett tema och vad kan passa bättre än få spöka ut sig och fira halloween i höstmörkret?

Vi vill dessutom stolt presentera en av MITTWOCHS största bokningar någonsin Dead by April, bandet som genom reklamen för Robinson nådde svenska publiken med sin jättehit ”Losing you” och som nu är aktuella med nya singeln ”what can I say” tar en sväng in till Nyköping och ärar oss med sin närvaro mitt under deras världsomfattande turné!

Med oss denna kväll har vi också bandet Smash Into Pieces, som i år medverkade i TV4s program ”Talang”, men tackade nej till en plats i finalen då de blev erbjudna ett skivkontrakt med skivbolaget Ninetone. Deras singel ”Fading” har gått varm på radiostationen ”Bandit Rock”, och bandet kickar nu igång en lång Sverigeturné med start på klubb MITTWOCH.

Stand-up scenen gästas av Behrad Rouzbeh, som med kort varsel kommit in som ersättare, trevligt!

Vi ser fram emot en riktigt härlig onsdagkväll, fylld med skratt, skräck och grymt bra musik. Allt detta och mycket mer fjärde november på Club Tellus i Nyköping.

Precis som på John Me kvällen spelar Babyboy & Sugarmama skivor, det kan ju kännas lite fantasilöst att boka samma djs två kvällar i rad? Men de är ju så jävla bra!

Club Tellus – St. Annegatan 2
4 november–  Tema:Halloween
Insläpp: 21.00
Biljett: 100 kr (120 kr i dörren)
Ålder: 18+
Förköp hos Micke & CO.
Nyköping – Sverige


LIVEBLOGGEN!

Nu börjar det hetta till här på Tellus, det är riggat och klart, artisterna har anlänt, och vi väntar bara att få öppna dörrarna och sätta igång rabaldret! Be here or be square !! So long.






Stand-upen är avfyrad! Grymt!

 


Johan Ranner                                      Johan Ranner              Mathias Heldevik




Endogamia
knows how to rock n roll $) se upp nationen! I Nyköping lär dem knappast stagnera





John M
annen som Erövrade Nyköping först kom ihåg det världen!
Mittwoch plockar bara guldkorn.




Aight!?
NU blir det en Nostalgisk discokompott .. tills fötterna blöder
typ kl 2

RSS 2.0